Image/_L9A6769crop3.jpg
Image/_L9A67481.jpg
Image/_L9A68041.jpg
Image/_L9A68172.jpg
Image/_L9A68371.jpg
Image/_L9A6852bis3.jpg

MARCH 2017

The Showroom

Since March, the first 96 square meters exhibition space, designed by Stefano Giovannoni, in the heart of the company. A concept from architecture deliberately simple, consisting of large vertical backdrops reproducing large tents in bright black velvet, a mise en scène contrast to enhance the warm luster of brass. The score defined by the Studio Giovannoni is ironic and sophisticated as the products that are represented.

The scenes also function as didactic screen for descriptions of the company's collections. Each series is exposed, described and valued, direct lighting with spots specifically created enhance the surfaces, and the details of the individual pieces. In this space, everything has been designed, from the colors to the printing press to the spotlights, to accommodate and fascinate the visitor.

A vibrant place, that lives on the company achievements and new product launches.